Cu o practica de 22 de ani in domeniul transportului de marfa, perioada care a asigurat experienta necesara pentru dobandirea statutului de specialist, MondoTrans este una dintre cele mai solicitate firme de transport din vestul tarii.

Am inceput in diflucan dosage for yeast infection, diflucan dosage for yeast infection, diflucan dosage for yeast infection, diflucan dosage for yeast infection, diflucan dosage for yeast infection, , diflucan dosage for yeast infection, diflucan dosage for yeast infection. 1996, cu o furgoneta de 3 tone, careia i-am alaturat o doza buna de rabdare, entuziasm si dedicatie.Ai?? Majoritatea afacerilor incep de la zero, putine insa rezista la testul timpului.Ai?? Noi ne-am straduit si ne-am extins activitatea pas cu pas, prin resurse proprii.

Am cautat o dezvoltare fireasca, bazata pe multa munca si pe o nortriptyline recreational use, nortriptyline recreational use, nortriptyline recreational use, nortriptyline recreational use, nortriptyline recreational use, nortriptyline recreational use. relatie onesta cu clientii nostri. Atat reusitele, cat si momentele de circumspectie au contribuit la reliefarea modului in care lucram astazi.

sildenafil produced in lebanon, sildenafil produced in lebanon, sildenafil produced in lebanon, sildenafil produced in lebanon, sildenafil produced in lebanon, sildenafil produced in lebanon.

 

 

In prezent serviciile noastre de transport sunt asigurate de 10 camioane Scania cu capacitate de 24 tone si 3 camionete de 7,5 tone. Dispunem de un garaj cu o suprafata de 4000 mp, un atelier de intretinere a utilajelor, birouri si spatii de depozitare.

In 2011 am inaugurat un nou capitol – tractare si asistenta auto pentru autovehicule de mare tonaj. Cu ajutorul celor 2 autospeciale moderne, raspundem punctual problemelor survenite pe sosea.

Factorul uman al muncii noastre este, in cele din urma, cel mai important. Am construit o echipa de angajati de incredere, cu calificari obtinute in Austria si Olanda, care ne permite mentinerea standardelor ridicate la care ne desfasuram activitatea.

Tractari auto ClickLink.ro Director Web dYr.ro Director WEB Inscrie-te in TOP !