Cu o practica de 22Ai?? ani in domeniul transportului de marfa, perioada care a asigurat experienta necesara pentru dobandirea statutului de specialist, MondoTrans este una dintre cele mai solicitate firme de transport din vestul tarii.

Am inceput in 1996, cu o furgoneta de 3 tone, careia i-am alaturat o doza buna de rabdare, entuziasm si dedicatie. Majoritatea afacerilor incep de la zero, putine insa rezista la testul timpului. Purchase lasuna garlic Noi ne-am straduit si ne-am extins activitatea pas cu pas, prin resurse proprii.

Am cautat o dezvoltare fireasca, bazata pe multa munca si pe o relatie onesta cu clientii nostri. Atat reusitele, cat si momentele de circumspectie au contribuit la reliefarea modului in care Lisinopril 20 mg without prescription lucram astazi.

http://huda-ashari.mhs.narotama.ac.id/2018/02/11/order-dipyridamole-brand/

In prezent serviciile noastre de transport sunt asigurate de 10 camioane Scania cu capacitate de 24 tone si 3 camionete de 7,5 tone. Dispunem de un garaj cu o suprafata de 4000 mp, un atelier de intretinere a utilajelor, birouri si spatii de depozitare.

In 2011 am inaugurat un nou capitol – tractare si asistenta auto pentru autovehicule de mare tonaj. Cu ajutorul celor 2 autospeciale moderne, raspundem punctual problemelor survenite pe sosea.

Factorul uman al muncii noastre este, in cele din urma, cel mai important. Am construit o echipa de angajati de incredere, cu calificari obtinute in Austria si Olanda, care ne permite mentinerea standardelor ridicate la care ne desfasuram activitatea.

Tractari auto ClickLink.ro Director Web dYr.ro Director WEB Inscrie-te in TOP !